Loodgieter Den Helder

Lekkage in Den Helder

Gesprongen leiding, lekkage aan een afvoer of dak lekkage? Onze Loodgieters en Dakdekkers zijn Dag & Nacht bereikbaar!

Bel: 0223-207 001

Lekkage

lekkage-denhelderEen lekkage komt altijd ongelegen. De meeste lekkages waar onze loodgieter Den Helder 24 uur service voor ingeschakeld wordt zijn rond etenstijd en ‘s ochtends vroeg. Dit is ook eenvoudig te verklaren. Rond etenstijd komt het grootste gedeelte van Nederland thuis van het werk en ontdekt de lekkage. Dit geld ook voor de ochtenden. Mensen komen uit bed om naar het werk of school te gaan en zien dat de keuken, woonkamer of hal blank staat.

Gelukkig beschikt ons loodgietersbedrijf in Den Helder een 24 uur service aan. Onze erkende loodgieters zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar voor alle noodgevallen zoals een lekkage.

Direct contact met onze loodgieter Den Helder spoed service? Bel ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week op telefoonnummer 0223-207 001.

 

Loodgieter Den Helder lekkage service

Ons loodgietersbedrijf werkt uitsluitend met goed opgeleide, erkende loodgieters. Alle medewerkers zijn stuk voor stuk echte vakmensen, daarnaast beschikt iedere medewerker over een goed uitgeruste servicebus waar alle nodige noodgietersgereedschappen en onderdelen in aanwezig zijn om een lekkage snel, goed en professioneel te verhelpen.

Wij gaan altijd op dezelfde manier te werk: We gaan eerst vaststellen waar de lekkage vandaan komt en waardoor een lekkage veroorzaakt wordt. Vervolgens gaan we kijken of het probleem te verhelpen is zonder te breken of te slopen. In sommige gevallen kunnen wij bijvoorbeeld een lekkage van binnenuit herstellen. Hiervoor beschikken wij over lekdetectie en camera systemen om een probleem van binnenuit te inspecteren.

Daarnaast kunnen wij in sommige gevallen een lekkage omzeilen. Denk hierbij aan een gesprongen leiding in een wand, plafond of vloer. Wij kunnen dan een bypass plaatsen. Slopen, breken of kappen is dan niet nodig. Als het echt niet anders kan proberen wij zo voorzichtig mogelijk, zonder teveel schade het leidingwerk of een afvoer te herstellen en de schade zo beperkt mogelijk te houden.

 

Dak Lekkage

dakdekker-denhelderOok voor dak lekkages bent u bij onze loodgieter Den Helder service aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende goed opgeleide vakmensen die ook dakdekker werkzaamheden kunnen uitvoeren. De werkzaamheden kunnen bestaan uit een spoed reparatie (24 uur per dag), deel van het dak opnieuw bedekken of een compleet niet dak plaatsen op uw woning, garage of schuur.

Ook voor minder grote dakdekker werkzaamheden zoals het herplaatsen of terugplaatsen van dakpannen zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar.

Direct contact met onze loodgieter Den Helder service? Bel onze 24 uur service, 7 dagen in de week op telefoonnummer 0223-207 001.

Twitter

"#Lekkage in #Den #Helder? 24 uur #loodgieter service. Dag & Nacht bereikbaar. Ook voor #Daklekkage! Tel: 0223-207 001"