Loodgieter Den Helder

24 uur loodgieter service

Met spoed een loodgieter in Den Helder nodig? Onze 24 uur service staat 7 dagen in de week, dag en nacht voor u klaar!

Bel: 0223-207 001

24 uur Service

24-uur-service24 uur Service loodgieter Den Helder. Heeft u met spoed een erkend loodgieter nodig? Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht voor alle mogelijke problemen en noodgevallen. lekkage, riool problemen, verstopping, dak lekkage of problemen met uw cv ketel? Onze loodgieter Den Helder service staat van maandag tot en met zondag voor u klaar. Daarnaast zijn we zowel overdag als ‘s nachts bereikbaar.

Bij directe noodgevallen kunnen wij al binnen 30 minuten aanwezig zijn. Omdat onze loodgieter Den Helder service uitsluitend met erkende loodgieters werkt en alle medewerkers de beschikking hebben tot een goed uitgeruste servicebus, kunnen wij in meer als 95% van de gevallen het probleem direct in één keer oplossen. Een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig!

Direct contact met onze loodgieter Den Helder 24 uur service? Bel dag en nacht, 7 dagen in de week telefoonnummer 0223 – 207 001.

 

Loodgieter Den Helder werkgebied

Onze loodgieter Den Helder werkt in de kop van Noord Holland, bent u met spoed opzoek naar een spoed loodgieter in Julianadorp, een loodgieter in Schagen, een loodgieter in Medemblik of een loodgieter in Noord-Scharwoude? Dan bent u bij ons loodgietersbedrijf in Den Helder op het juiste adres. Bekijk ons complete werkgebied op de pagina hiervoor.

Zoekt u een loodgieter maar heeft dit geen of minder spoed? Ook dan bent u uiteraard bij onze loodgieter Den Helder service op het juiste adres. Wij kunnen alle denkbare onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Is uw cv ketel aan een onderhoudsbeurt toe, wilt u rioleringen of leidingen laten reinigen? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Dakwerken en 24 uur Service dak herstel

Onze loodgieter Den Helder service voert ook dakwerken uit. Dit kan in onze 24 uur spoed service, bijvoorbeeld als u een daklekkage in Den Helder of omgeving heeft. Maar ook het preventief vervangen van dakdelen, het herplaatsen van dakpannen of het recht leggen van dakpannen is een klus die wij regelmatig uitvoeren.

dakdekker-denhelderZoals iedereen weet kan her af en toe flink spoken in Den Helder met hevige windstoten.. Hier bij komt het regelmatig voor dat dakpannen afwaaien of verschuiven. Om lekkage en verdere problemen te voorkomen is het zaak om het dak snel en professioneel te herstellen.

Speciaal voor de daklekkages en de dakwerken beschikt onze loodgieter Den Helder service over gespecialiseerde dakdekkers. Heeft u een probleem met uw dak of wilt u uw dak (of een dak deel) laten vervangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0223 – 207 001. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar om een afspraak in te plannen of om antwoord te geven op uw vragen. Wilt u liever uw vraag per mail sturen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan binnen enkel dagen contact met u op.

Direct contact met onze loodgieter Den Helder 24 uur service? Bel 0223 – 207 001.

Twitter

"Met spoed een #loodgieter in #Den #Helder nodig? Onze #24uur service staat 7 dagen in de week, dag en nacht voor u klaar!"